Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeRYBY /
OWOCE MORZADANIA DIETETYCZNE
krewetki pikantne z
czosnkiem
Przedstawiam Wam ciekawy przepis na pyszną potrawęProdukty:PORCJA DLA JEDNEJ OSOBY25 DAG
KREWETEK4 ZĄBKI
CZOSNKU1/3 KOSTKI MASŁAŁYŻKA POKROJONEJ
NATKI PIETRUSZKISÓL ,
PIEPRZ ,
PAPRYKA OSTRAWYKONANIE:OCZYSZCZONE
KREWETKI Z PANCERZA I
NITKI JELITOWEJ PŁUCZEMY .OBGOTOWUJEMY W OSOLONEJ WODZIE 10 MINUT..ODCEDZAMY NA DURSZLAKU..2 ZĄBKI
CZOSNKU PRZECIŚNIĘTE WYCISKACZEM ŁĄCZYMY Z MASŁEM I ROZPUSZCZAMY NA ROZGRZANEJ PATELNI DODAJEMY
KREWETKI SMAZYMY OKOŁO 3-4 MINUT CO JAKIŚ CZAS MIESZAJĄC.W
MIEDZY CZASIE DODAJEMY POKROJONY DROBNO
CZOSNEK ORAZ UZUPEŁNIAMY MASŁO .SOLIMY .
PIEPRZYMY ORAZ DODAJEMY
PAPRYKĘ DO SMAKU..NA KOŃCU DODAJEMY POKROJONĄ
PIETRUSZKĘ .MIESZAMY .NIE SMAŻYMY ..PODAJEMY Z
PIECZYWEM..Powiązany przepis:
biała kiełbasa pieczona z
cebulą i
miodemmakaron z
cebulą i
czosnkiemWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator

Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy


Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej