Składniki ciasta:140 g mąki pszennej140 g margaryny140 g cukru pudru2 jajka3/4 łyżeczki proszku do pieczeniaRozgrzać piekarnik do 190 stopni.Margarynę utrzeć z cukrem, dodając pojedynczo jajka. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem .Wymieszać wszystkie składniki, do uzyskania gładkiej masy.Ciasto przelać do tortownicy i piec przez około 25 minut. Wyjąć z blaszki i pozostawić do wystygnięcia.Krem twarogowo-truskawkowy2 czubate łyżki żelatyny400 ml 36% śmietany8-10 łyżek cukru pudru80 dag twarogu mielonego30 dkg truskawekDodatkowokilka truskawekgalaretka [ u mnie pomarańczowa]Żelatynę rozpuścić według przepisu na opakowaniu. Śmietanę ubić z cukrem, po łyżce dodawać twaróg, a gdy masa będzie gładka, wlać żelatynę, stale miksując. Podzielić na połowę Do jednej części dodać zmiksowane truskawki i wymieszać.Masy wyłożyć na wystudzonym cieście.Można najpierw jedną a, potem drugą część, albo tak jak ja łyżką kładłam na przemian.Odstawić do zastygnięcia.Na wierzchu ułożyć truskawki i zalać tężejącą galaretką.Odstawić do lodówki do lodówki do zastygnięcia.