Tak jak w tytule- nic nadzwyczajego, nic wymyślnego, a jednocześnie coś pysznego! Połączenie tradycyjnego biszkoptu i masy serowej. Przepis świetnie się sprawdza dla początkujących :) Jest bardzo prosty w wykonaniu i szybki.Składniki:Biszkopt:5 jaj8 łyżek cukru¾ szklanki mąki½ łyżeczki proszku1 cukier waniliowy1 łyżka octuMasa serowa:30 dag białego mielonego sera2 jajka5 dag margaryny3 łyżki cukruCukier waniliowyBakalieTłuszcz i wiórki kokosowe do formyWykonanie:Margarynę utrzeć z żółtkami i cukrami, dodać zmielony ser i bakalie. Z białek ubić sztywną pianę i lekko wymieszać z masą serową. Następnie ubić pianę na biszkopt z 5 jaj i dodawać stopniowo cukry. Mąkę wymieszać z proszkiem i dodać do ubitej piany razem z octem. Wszystko bardzo delikatnie wymieszać i wyłożyć na blachę wysmarowaną tłuszczem i posypaną wiórkami. Na cieście układać łyżką masę serową i piec w temperaturze 170 stopni około 45 minut w małej formie (22cm).