Wykonanie
No tak się od wczoraj czuję , bo kiedy byłam w jednej pracy , do drugiej już mnie zaproszono.Żyć nie umierać , ale czy moje nogi to wytrzymają ? No zobaczymyNa śniadanie zaś po raz pierwszy - clafoutisMega
kokosowe, na
mleku sojowym , skrywające w sobie słodkie
borówki i kwaśne
porzeczki.Zbyt długo zwlekałam z tym wypiekiem , ale było warto , bo na prawdę mnie zachwyciło.Do tego wypieku obowiązkowo dodatkowe
owoce -
banan,
śliwki,
brzoskwinka,
arbuz i
czereśnie prosto z działki <3

Kokosowe clafoutis z
borówkami i
porzeczkami czerwonymi. Podane z
owocamiPrzepis;- 3 łyżki
mąki ryżowej pełnoziarnistej- 2 łyżki
maki kokosowej- łyżeczka
proszku do pieczenia- 1/2 szkl
mleka sojowego-
jajko+ dowolne
owoce ( u mnie
borówki amerykańskie i
czerwone porzeczki)
Mąki przesiać , dodać pozostałe składniki na ciasto i zmiksować na gładką masę.Następnie przelać do naczynka do zapiekania .Na wierzchu ułożyć
owoce .Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 30 minut smacznego.A takie cudo robi mi się od wczorajszego popołudnia *.*