Wesołych, rodzinnych Świąt!Przepełnionych pięknymi zapachami.inspiracjana ciasto:2 szklanki mąki2/3 szklanki cukru2 łyżeczki proszku do pieczenia1 szklanka mleka100 gram roztopionego masłajajkokrem:125 gram masła450 gram cukru pudru5 łyżek mleka2 łyżki serka homogenizowanego1 łyżka kakao2 łyżeczki cukru z waniliądo ozdoby:pastylki m&mczekolada drobno pokrojonaprecelkiCiasto: Wszystko wymieszać ze sobą.Wypełnić papilotki do 2/3 wysokości i piec w temp.200st.C przez ok.20min.Krem: Zmiksować wszystko ze sobą i nakładać szpatułką na muffinki.Ozdóbki :Pastylki układać w miejsce nosa renifera. Precelki to uszy, a czekolada posłuży jako oczka.WESOŁYCH ŚWIĄT!