Wykonanie
            Nie mam pojęcia dlaczego to ciasto tak się nazywa... Nazwa 
dziwna, ale jest naprawdę smaczne. Mówię to ja, osoba, która nie lubi ciast z kremem :)Pijana zakonnicaprzepis na blachę o wymiarach 39cm x 23cm
 BISZKOPT
BISZKOPT:7 jaj7 łyżek 
cukru3 łyżki 
mąki tortowej4 łyżki 
mąki ziemniaczanej2 płaskie łyżeczki 
proszku do pieczenia1 łyżeczka 
octu winnegoBiałka ubij, stopniowo dodawaj 
cukier, 
żółtka, 
mąkę wymieszaną z 
proszkiem do pieczenia i 
ocet.Piecz w brytfannie o wymiarach 26-28 przez ok 45 minut w 160 stopni, bez termoobiegu 180.Gdy lekko przestygnie końcówką łyżki drewnianej zrób otwory na około połowę wysokości.KREM:szklanka 
wodypół kostki 
margaryny (można zamienić na 
masło)2 łyżki 
kakaopół tabliczki gorzekiej 
czekolady,szklanka 
cukruok 100-200 ml 
wódkiDo rondla wlej ok. pół szklanki 
wody i gotuj na wolnym ogniu. 
Margarynę, 
wodę, 
kakao, 
czekoladę i 
cukier przełóż do metalowej miski, następnie umieść ją na rondlu.W ten sposób rozpuścimy składniki na parzę i unikniemy przypalenia. Gdy wszystko ładnie się rozpuści, wlej 
wódkę, wymieszaj i odstaw do wystygnięcia.Letni krem przelej na 
biszkopt, tak aby zakrył otwory.WIERZCH0,75litra 
śmietanki kremówki( 3 opakowania)1 fix do 
śmietany1 czubata łyżka 
cukru pudru+ dwie 
kokosowe princessy ( lub inny tego typu batonik)
Śmietanę ubij z 
cukrem i 
fixem, wyłóż na wierzch ciasta. Wyrównaj wierzch. Na koniec posyp ciasto startym batonikiem i pozostaw w lodówce do schłodzenia przez kilka godzin.

