Przy tym przepisie brak mi słów, to po prostu trzeba zrobić i posmakować.Składniki:kotlety schabowepieczarkicebulamajeranekoreganosermasłosólpieprzbułka tarta2 jajka3 łyżki mlekaolejWykonanie:Pieczarki udusić na maśle z cebulą, majerankiem i oregano następnie odcedzić z nich wodę. Pieczarki przyprawić solą i pieprzem. Kotlety rozbić tak aby były jak największe, osolić i popieprzyć. Zrobić panierkę, do jednego talerza wsypać bułkę tartą do drugiego jajka, mleko które należy roztrzepać. Na brzeg kotleta nakładać pieczarki i po pasku sera, całość zawinąć i spiąć wykałaczkami. Roladkę należy umaczać w jajku, później obtoczyć w bułce następnie znów w jajku i drugi raz w bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony. Gotowe roladki włożyć do naczynia żaroodpornego lub brytfanki i zapiec w 200 stopniach przez 20 minut na końcu wyjąć wszystkie wykałaczki.