ßßß
SKŁADNIKI:2l rosołu drobiowegomięso z rosołu (u mnie 2 podudzia kurczaka i 2 skrzydła indyka)4-5 ugotowanych marchewek1 papryka1 cebula30 dag pieczarek1/2 puszki kukurydzy1/2 puszki fasolki czerwonej3-4 łyżki koncentratu pomidorowegomakaron kokardki (farfalle)sól, pieprz, ostra papryka, słodka papryka, pieprz ziołowy, czosnej1. Cebulę, paprykę i pieczarki pokroić drobno i udusić do miękkości. Kukurydzę i fasolkę odsączyć. Marchewkę i mięso z rosołu pokroić, f asolki przekroić na pół. Wrzucić wszystko do rosołu.2. Jeśli zupa wyszła za gęsta (należy pamiętać że dojdzie jeszcze makaron) dolać wody, całość zagotować.3. Dodać koncentrat pomidorowy i przyprawić do smaku.4. Ugotować makaron, przecedzić, wyłożyć do talerzy, zalać gorącą zupą.