Przepis na leczo. Idealne na obiad czy kolację ale dobre też w słoiki na zimę. Polecam spróbować.Składniki :* 4 łyżki oleju* 4 średnie cebule* 4 średnie marchewki* 2 czerwone papryki* 10 dużych pieczarek* 3 cukinie* 2 filety z kurczaka* sól , pieprz* koncentrat pomidorowy* ketchup łagodnyPrzygotowanie :Cebulę kroimy w piórkaMarchewkę ścieramy na jarzynowej tarcePaprykę kroimy w kostkęPieczarki kroimy w plasterkiCukinie kroimy w półplasterkiRozgrzewamy w dużym garnku olej i wrzucamy cebulę. Dusimy około 20 minut i wrzucamy marchewkę. Dusimy kolejne 20 minut . Dodajemy kolejne składniki i także dusimy po 20 minut aż wszystkie warzywa będą miękkie.Filety kroimy w kosteczkę i przyprawiamy dużą ilością soli i pieprzuDorzucamy do warzyw. Dusimy wszystko kolejne 20 minut.Dodajemy ketchup i koncentrat pomidorowyGdy wszystkie składniki dokładnie się połączą można jeszcze doprawić ulubionymi przyprawami. Ja używam do leczo tylko sól i pieprz.