Dzisiaj potrawa bardzo prosta i szybka - nic wymyślnego. Z powodu słonecznej pogody panującej za oknem trwam z kuchnią w krótkiej separacji. Ale nadrobię, nadrobię ;). I przepraszam za jakość drugiego zdjęcia, ale zdechł mi akumulator w trakcie fotografowania i jest ono niestety z telefonu.Składniki:podwójna pierś z kurczaka3/4 łyżki musztardy20dag pieczarekkilka plastrów sera żółtegokilka plastrów ulubionej szybki (u mnie pod ręką Polędwica Sopocka)pietruszka suszonasólpieprz4 łyżki miodutymianekpapryka ostragarść warzyw (u mnie mix mrożonych)oliwa do smażeniaPrzygotowanie:Pierś z kurczaka delikatnie rozbijamy (najlepiej ją w coś zawinąć, aby nie uszkodzić mięsa). Oprószamy solą i pieprzem, polewamy miodem z każdej strony. Odstawiamy w miseczce na godzinę do lodówki (dla mało cierpliwych - można ten etap pominąć). Pieczarki oczyszczamy, kroimy i przesmażamy na łyżce oliwy. Zamarynowaną pierś kładziemy na desce do krojenia i smarujemy po jednej stronie musztardą. Na musztardę kładziemy kolejno pieczarki, szynkę oraz ser żółty. Zwijamy roladki. Możemy je spiąć wykałaczką lub owinąć nitką. Roladki po wierzchu oprószamy tymiankiem, ostrą papryką oraz pietruszką. Smażymy na oliwie dopóki nie będą miękkie. Podajemy z warzywami.Smacznego ;)