Pyszne ciasto dla tych, którzy mają dużo cierpliwości i czasu ;)Ale potem jaki efekt... ciasto znika bardzo szybko, szczególnie jeśli podsuniemy je miłośnikom princessy kokosowej ;DPrincessaSkładniki na biszkopt:6 jajek24 dag cukru18 dag mąki1 łyżka mąki ziemniaczanejpłaska łyżeczka proszku do pieczeniapół szklanki olejuPrzygotowanie:Z białek ubić pianę. Dodawać stopniowo cukier i żółtka oraz pozostałe składniki - ciągle ucierając.Do masy dodać mąkę i wymieszać łyżką.Upiec biszkopt ;)Składniki:1 kg jabłek1/2 szklanki cukru2 zielone galaretki1/2 l śmietany 30 %3 łyżki cukru3 princessy kokosowe1/2 białej czekoladyPrzygotowanie:Upieczony biszkopt przekroić na pół ;)Jabłka obrać i pokroić w drobną kostkę ;) A to wymaga troszkę czasu ;)1/2 szklanki cukru rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody i zalać nią pokrojone jabłka.Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody. Wlać ją do jabłek. I czekać aż zacznie tężeć...Gdy masa jabłkowa zacznie tężeć, przełożyć nią biszkopt.Śmietanę ubić z 3 łyżkami cukru, a następnie dodać rozpuszczoną białą czekoladę ( w kąpieli wodnej).Do ubitej śmietany dodajemy starte princessy i mieszamy łyżką.Całość wykładamy na ciasto i dekorujemy startą ciemną czekoladą;)Pychota!