Wykonanie
Lubicie surówkę z białej kapusty?Zaiste dlaczego niemożliwym jest, jeśli jesteś na diecie, zjedzenie jakiejkolwiek surówki w restauracji?
Moda restauracyjna jest bowiem taka, że do każdej surówki dodawany jest
cukier,co wyklucza zrzucenie wagi. Będąc w podróży,wchodzę więc do restauracji z własną surówką, którą przygotowuję tak:

Składniki:Ćwiartka
kapusty białej1
jabłko ze skórką(1 mały
por (część biała), 1
papryka) - jeśli masz ochotę, ale niekoniecznie
natka pietruszki /
koperek /
majeraneksok z cytryny lub
ocet jabłkowy,
sól,
pieprz,
oliwa lub łyżka
majonezuPrzygotowanie:Poszatkować
kapustę i pozostałe warzywa, przyprawić, wymieszać.Nie ma nic prostszego niż oczyszczająca surówka z
kapusty bez dodatku
cukru.