Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ziemniak 4 sztuk
konina 10 dekagramów
por 1 sztuk
oliwa 2 łyżek stołowych
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
natka pietruszki według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Ziemniaki obrać i pokroić w drobną kostkę.
Por oczyścić i pokroić również w drobną kostkę. Na patelni rozgrzać
oliwę i wrzucić
pora i
ziemniaki. Obsmażyć mieszając. Przełożyć do garnka, zalać
wodą lub
wywarem z jarzyn. Gotować około 25 minut. Pod koniec gotowania dodać drobno pokrojony w kostki
ser tofu. Po zdjęciu z ognia dodać
sok z cytryny i posiekaną
natkę z
pietruszki.ZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: