Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
łosoś wędzony - plastry 200 gramów
ziemniak 1 sztuk
seler naciowy 2 łodyga
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
oliwa 5 łyżek stołowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Rybę pokroić w niewielkie kawałki, duży ugotowany
ziemniak w kostkę, a
seler w plasterki. Wszystko wymieszać z
sokiem z cytryny i
oliwa. Doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Posypać posiekaną
natką.Uwagi:Może być też
ryba gotowana.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: