ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegołosoś wędzony - plastry 200 gramówziemniak 1 sztukseler naciowy 2 łodygasok z cytryny 2 łyżek stołowycholiwa 5 łyżek stołowychnatka pietruszki 1 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Rybę pokroić w niewielkie kawałki, duży ugotowany ziemniak w kostkę, a seler w plasterki. Wszystko wymieszać z sokiem z cytryny i oliwa. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Posypać posiekaną natką.Uwagi:Może być też ryba gotowana.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: