Wykonanie
Witajcie moi
drodzy !Aż strach pomyśleć ile mnie tu nie było... Ale wróciłem, a o tym co się działo kiedy mnie nie było opowiemWam innym razem :) Teraz przygotowuję rewolucje... haaa !Jak zauważyliście pojawiło się kilka zmian na blogu. Pomijając zmiany w wyglądzie, dodałem pod każdym postem przycisk Cook'd. Czyli od teraz jeżeli ugotujecie coś z moich przepisów, robicie zdjęcie i wrzucacie za pomocą tego przycisku. Zachęcam Was bardzo !:)Założyłem popularnego już INSTAGRAM'a - http://www.instagram.com/damian2205 - więc jeżeli go macie to zapraszam do obserwacji :)
Składniki :-
pstrąg-
jabłko-
czosnek-
cebula-
masło-
oliwa z oliwek-
miód gryczany-
sól-
pieprz-
tymianek-
chrzan-
natka pietruszki-sok i skórka z jednej
limonkiPrzygotowanie: 1.
Pstrąga dokładnie myjemy, czyścimy, i osuszamy.2. W osobnej misce łączymy pokrojone
jabłko, ząbek
czosnku, pół
cebuli, łyżeczkę
tymianku suszonego, świeżą
natke pietruszki oraz łyżeczkę
miodu gryczanego.3.
Rybę nacieramy z wierzchu
solą,
pieprzem oraz oblewamy
oliwą z oliwek.4. Faszerujemy naszą
rybę. Po czym zawijamy ją w folię aluminiową i wrzucamy do piekarnika na 20 minut w 200 °C a nastepnie odchylamy folie i pieczemy jeszcze 15 minut :)
KONIECZNIE
DAJCIE ZNAĆ CO SĄDZICIE !