ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoser żółty ( w kształcie walca)400 gramówmąka według uznaniabułka tarta według uznaniajajka 1 sztuknatka pietruszki według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Pokroić ser na 1,5 cm grubości plastry. Oprószyć je mąką i panierować w roztrzepanym jajku wymieszanym z posiekaną natką oraz w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. na powierzchni kotlecików powinna utworzyć się rumiana skorupka. Podawać z sałatą.Uwagi:Podobnie można przyrządzić ser camembert.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kotlety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: