Pyszna kremówka - niby wuzetka z dużą ilością kremu, z kaszą manną. Dodatkowo przed nałożeniem kremu można posmarować ciasto powidłem śliwkowym. Będzie mniej słodkie.Ciasto:8 dużych jajek5 łyżek mąki tortowej3 łyżki kakao1 szklanka cukru1 łyżka octu2 łyżki oleju1 łyżeczka proszku do pieczeniaKrem:2 szklanki mlekaok. 3,5 łyżki kaszy manny błyskawicznej40 dag masłacukier waniliowy1 szklanka cukru pudru2 żółtka2 łyżki spirytusuPolewa:15 dag masła13 dag cukru3 łyżki kakao3 łyżki mlekaDo nasączenia ciasta:1/3 szklanki gorącej wody3 łyżki cukru1 łyżka spirytusu lub trochę czystej wódki.Jajka z cukrem zmiksować na puszysty krem. Nie przerywając ubijania dodać ocet i olej. Wymieszać mąkę, kakao i proszek do pieczenia, a następnie połączyć delikatnie z masą jajeczną. Wylać na blaszkę 36x24 wyłożoną papierem do pieczenia. Piec około 35 minut w temperaturze 180 stopni.Z mleka i kaszy manny ugotować bardzo gęsty kleik. Wystudzić. Żółtka miksować z cukrem do białości, dodać spirytus, a następnie małymi partiami masło. Gdy masa będzie jednolita i puszysta dodać stopniowo wystudzony kleik. Jeszcze chwilę miksować do uzyskania gładkiego kremu.Wystudzone ciasto nasączyć syropem z wody, cukru i alkoholu. Na wierzch wyłożyć cały krem, wyrównać i schłodzić.Składniki polewy ogrzewać na małym ogniu. Nie gotować. Gotową polewę wystudzić, a następnie rozprowadzić na warstwie kremu. Ponownie schłodzić.