Składniki ciasta :250 g mąki orkiszowej jasnej100 g maki ziemniaczanej200 g cukru trzcinowegopaczka cukru waniliowego lub nasionka z połówki laski wanilii5 jajekkostka masła2 duże łyżki kakao DecoMorreno1 płaska łyżeczka sodyJajka z cukrem trzcinowym i wanilią ucieramy na gładka masę. Mąkę orkiszową mieszamy razem z ziemniaczaną, kakaem i sodą. Wsypujemy do jajek, miksujemy do połączenia się składników. Na koniec wlewamy powoli roztopione masło i mieszamy na jednolit ą masę.Ciasto przekładamy do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułk ą tartą formy. Pieczemy w temperaturze 180C przez 1 godzinę. Babka po upieczeniu powinna być w środku sucha. Po upieczeniu studzimy i ozdabiamy polewą czekoladową i wiórkami kokosowymi.Składniki polewy :2 łyżki masła2 łyżki cukru trzcinowego2 łyżki kakao DecoMorreno1/2 szklanki wodyMasło z cukrem rozpuszczamy w rondelku. Następnie dodajemy kakao i wodę, gotujemy do momentu, aż polewa zgęstnieje, ciągle mieszając.