Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 8SkładnikLogo Ilość Czego
kiełbasa 0.5 kilogramów
ser żółty 100 gramów
papryka 1 sztuk
cebula 1 gramów
sól według uznania
papryka słodka w proszku według uznania
papryka ostra suszona według uznania
przyprawa do grilla według uznaniapuree ziemniaczane w proszku 125 gramówWykonanie:
Kiełbasę pokroić w kawałki długości około 10 cm.
Boczek pokroić w plasterki, podobnie
żółty ser, a
paprykę i
cebulę w paski. Kawałki
kiełbasy naciąć głęboko wzdłuż, nadziać plasterkami
sera,
boczku,
papryką, oprószyć
Papryką słodką mieloną i
Papryką ostrą mieloną . Można przyprawić Przyprawą do grilla. Smażyć na tłuszczu lub piec na grillu wraz z
cebulą. W tym czasie przyrządzić
ziemniaki puree według przepisu na opakowaniu, przełożyć na talerze, formując w kształcie wianuszków. Po środku układać porcje
kiełbasy, polać tłuszczem ze smażenia, udekorować
cebulą.Potrawy z GrillaPotrawy z
MięsaKomentarze:Autor: SahenData: 2009-05-01hmm w składnikach zabrakło
boczkuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: