ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegobułka tarta według uznaniabefsztyk 8 sztukmąka według uznaniaorzechy włoskie 100 gramówmasło 50 gramówwino białe 0,5 litrówsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Jeśli korzystamy ze steków sojowych, musimy najpierw ugotować je na rosole z kostki i odsączyć. Mięso rozbić , pokroić w kostkę, posolić i popieprzyć obtoczyć w mące i bułce tartej. W szerokim rondlu roztopić 30 g masła i obrumienić mięso. Dodać białe wino, zagotować na małym ogniu. Oddzielnie uprażyć w reszcie masła orzechy i dodać je do mięsa, wymieszać dobrze na małym ogniu. Podawać można z ziemniakami.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z MięsaKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-29bardzo ciekawe, inne danieAutor: FloressData: 2009-01-02ciekaweDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: