ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegomleko 1.5 szklanekHerbata 1 gramówwoda według uznaniacukier 10 gramówWykonanie:Zaparzyć herbatę z kilkoma łyżkami wrzącej wody, przykryć, odstawić na około 5 minut. Zagotować mleko, dodać przecedzony napar z herbaty i posłodzić (2 łyżeczki cukru na 1,5 szklanki).HerbatyNapoje weg.Komentarze:Autor: pimkiData: 2010-08-13Bardzo lubię bawarkę:) Dotychczas przyrządzałam ją z tradycyjnej czarnej herbaty ale po przeczytaniu komentarzy poniżej spróbuje zrobić bawarkę z herbaty aromatyzowanej np. jagodowo-waniliowa dilmah. Jeśli chodzi o mleko to najlepiej smakuje z takim bardziej tłustym.Autor: jklData: 2010-06-12pyszota :)Autor: bartekw_96Data: 2010-03-01Według mnie jest bardzo dobra z herbatą o różnych smakach. Np. truskawkowa z mlekiem, smakuje jak taki znany cukierek śmietankowo-truskaawkowy. :DAutor: Thomas ThomsonData: 2009-10-31Bawarka przepyszną herbatą jest. Szczególnie z jedną z tych o smaku waniliowym lub pochodnym. Jakkolwiek polecam picie bez cukru. Smaczniej i zdrowiej :).Autor: NiuniaData: 2009-08-06A ja słyszyszałam że pomaga żeby piersi urosły wiec od dziś zamierzam ja pić codziennie bo mam dosyć płaszczyzny nie tylko na plecach xD ;***Autor: agnesj77Data: 2009-04-30herbata mojego dziecinstwaAutor: WubeData: 2009-04-27polecam nie tylko dla kobiet karmiących ale w dietach:)Autor: Scully16Data: 2009-04-13A mi bardzo smakuje :)Autor: kiniaData: 2009-03-27bawarka jest pyszna, a że jestem w 5 m-cu ciąży to służy to również i mojemu dziecku.Autor: edl26Data: 2008-12-12a ja kiedyś spróbowałam to jest ohydne :/Autor: EwelosaData: 2008-12-11O to jest jedna z tych rzeczy której nigdy nie piłam i nigdy pić nie będę.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: