Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
sól według uznania
imbir według uznania
rozmaryn według uznania
gałka muszkatołowa 1 sztuk
oliwa z oliwek 1.5 łyżek stołowych
cebula 2 sztuk
ziemniak 7.5 kilogramówWykonanie:
Ziemniaki obrać, umyć i utrzeć na tarce. Dodać
oliwę,
imbir,
sól i startą
cebulą. Blachę wysmarować
oliwą i posypać
tartą bułką. Włożyć masę ziemniaczaną, wierzch wyrównać i posmarować lekko
oliwą. Piec około 1 godziny.Jarzyny i Pasztety weg.Komentarze:Autor: LOL :PData: 2009-11-22patrząc na ilości pozostałych składników można się domyślić, że pewnie chodziło o 0 , 75 kg.. cóż, czasami przecinki nie bywają posłuszne.. :PAutor: imag123Data: 2009-07-29Co to za głupoty to się nie zgadza. Nie
róbcie tegoAutor: jaData: 2007-10-237 , 5 kg??? :D aż tak głodna nie jestem...Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: