ßßß
Zaczynamy od podstawy czyli warstwy ziemi, na której wszystko się trzyma. Mieszamy ze sobą wszystkie składniki i wkładamy do nagrzanego na 180 stopni piekarnika na czas 45 minut.Potem musimy przygotować warstwę próchnicy. Przygotowujemy budyń, ale dajemy 2 razy mniej płynu. Tj. 2 budynie na pół litra mleka. Jak ostygnie miksujemy z margaryną i kakao oraz wrzucamy tam pokruszone kawałki ciastek.Na koniec warstwa runa. Taki mech to jest zielony o każdej porze roku dlatego warstwa będzie zielona. Mieszamy wszystkie składniki i pieczemy w piekarniku przy podobnych ustawieniach jak warstwa ziemi. Po upieczeniu studzimy i kruszymy.Na warstwę gleby dajemy próchnicę i posypujemy runem. Żeby ładniej wyglądało dekorujemy np. borówkami lub jagodami. Jako, że o tej porze roku o takie ciężko udekorowałem miąższem granatu.