ßßß
 
            
         Wykonanie:Jeśli chodzi o składniki na ciasto to wszystkie wymieszać, ale proszek do pieczenia dodajemy na końcu. Aha, no i banany rozgniatamy wcześniej. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 45 min. Ja upiekłem takie dwie i z każdej ściąłem nadęty czubek wyrównując do poziomu.Aby zrobić krem rozgniatamy banany, dodajemy kakao i trochę mąki. Gotujemy aż zgęstnieje.Krem na wierzch to nic innego jak gęsty budyń, czyli dwie paczki na pół litra mleka, zmiksowany z margaryną. Im bielsza tym lepiej.Ciemny krem do środka, a biały na wierzch. Tak jest bardziej elegancko ;) Ciasta nie trzeba nasączać jest w miarę mokre.
Wykonanie:Jeśli chodzi o składniki na ciasto to wszystkie wymieszać, ale proszek do pieczenia dodajemy na końcu. Aha, no i banany rozgniatamy wcześniej. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 45 min. Ja upiekłem takie dwie i z każdej ściąłem nadęty czubek wyrównując do poziomu.Aby zrobić krem rozgniatamy banany, dodajemy kakao i trochę mąki. Gotujemy aż zgęstnieje.Krem na wierzch to nic innego jak gęsty budyń, czyli dwie paczki na pół litra mleka, zmiksowany z margaryną. Im bielsza tym lepiej.Ciemny krem do środka, a biały na wierzch. Tak jest bardziej elegancko ;) Ciasta nie trzeba nasączać jest w miarę mokre.