Wykonanie
            
To jest przepis na podwójną porcję,ponieważ u mnie jedna to mało.składniki na ciasto:1,5łyżeczki 
cukru400ml ciepłej 
wody14g 
suszonych drożdży4łyżki 
oliwy700g 
mąki pszennej2 łyżeczki 
soliSkładniki na farsz myślę ze każdy 
daje co uważa.Ja dałam 
salami,
boczek, 
pieczarki,
czerwoną paprykę.
szczypior i oczywiście 
ser żółty.Posmarowałam ciasto przecierem.Jeżeli macie automat do 
chleba,polecam wyrobić wszystkie składniki w nim a jeżeli nie to już pisze jak zrobić.

sposób wykonania:Wymieszaj 
cukier i połowę 
wody i skrusz 
drożdże,następnie odstaw na 10min.Wlej 
olej i resztę 
wody,
potem dodaj 
mąkę i 
sól.Wymieszaj ręką,aż powstanie zwarta kula ciasta.Wyjmij na oprószony 
mąką blat i wyrabiaj,aż ciasto będzie elastyczne i gładkie.Przełóż ciasto do lekko natłuszczonej miski i poruszaj tak by natłuściło się z każdej strony.Przykryj miskę ściereczką i odstaw w ciepłe miejsce.W czasie kiedy ciasto będzie rosło przygotuj sobie składniki na farsz.Uderz pięścią w ciasto,aby usunąć powietrze.Rozwałkuj ciasto na kwadratowy placek do blachy z piekarnika i rozłóż na lekko natłuszczonej blasze.Ciasto smarujemy przecierem,układamy 
salami ,
boczek,
pieczarki i 
paprykę.Wkładamy do pieca nagrzanego do 200stopni na 35 minut.5 minut przed wyciągnięciem ,posypujemy 
szczypiorkiem i układamy 
ser żółty.Podajemy z 
ketchupem , lub jak kto lubi.Smacznego