SKŁADNIKI:2 pstrągiser żółtyjajkołyżka mąkikoperek zielonycytrynaczosneksałatagrillowany hallummipomidorczarne oliwkiulubiony dresingRybne posolić, popieprzyć, skropić sokiem z cytryny i mocno natrzeć czosnkiem przeciśniętym przez praskę, w środku umieścić gałązkę koperku. Odłożyć pod przykryciem na około 10 minut. Roztrzep widelcem jajka. Kostki otaczaj w mące, następnie zanurzaj w roztrzepanych jajkach i dokładnie obtaczaj w startym serze. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano z każdej strony.Przygotować dressing mieszając wszystkie składniki w miseczce. Ser usmażyć na grillu uprzednio maczając ser w oliwie (ser smażymy na umiarkowanym ogniu przez około 3 minuty z każdej strony, aż będzie chrupiący i złoty).Na talerzach ułożyć sałatę, pomidorki,oliwki, plasterki sera i polać dressingiem doprawić solą i pieprzem.Smacznego !!!