Wykonanie

... czyli
tuńczyk podsmażony z
cebulką, a następnie duszony w
przecierze pomidorowym z dodatkiem
pieprzu,
czosnku,
oregano,
bazylii i słodkiej papryczki. Jest za wcześnie na obiad, ale mam ochotę go Wam pokazać, o!:)Zostałam otagowana przez Miętolkę, dziękuję:)1.Dlaczego prowadzisz bloga? Bo lubię być częścią poranno-kulinarnej blogosfery :)2.Zimowy smak, za którym tęsknisz latem?
Mandarynki i
pomarańcze.3.Ulubiony sport? Nie lubię
sportu jako takiego, nie jestem kibicem, a jeśli chodzi o moją aktywność to jest na wskroś indywidualna:)4.Masz
plany na wakacje? Poniekąd.5.Jesteś szczęśliwa/y? Jestem stosunkowo usatysfakcjonowana z życia, jakie prowadzę.6.Co najczęściej gotujesz?
Makaron.7.Ulubione śniadanie? Miseczkowe.8. Jakieś marzenie?
Mieć domek w Zakopanym.9. Powiedz coś, o czym nikt o Tobie nie wie. Nie ma
mowy!10.Definicja szczęścia? Poczucie stoprocentowego spełnienia na wszystkich polach.11.Coś co zawsze masz w kuchni?
Banany,
jabłka,
mleko i
makaron.

Ptaki za oknem ćwierkają i Was serdecznie pozdrawiają, o!:)