naleśniki1 jajko1/3 szkl mleka2 łyżki mąkipieprzpomarańczowy Skworcusólnadzienierukolarzeżucha ogrodowapomidor1 puszka pstrąga w sosie chrzanowym GraalZ jajkamleka i mąki zrobić ciasto naleśnikowe, doprawić pieprzempomarańczowym i solą, Usmażyć dwa naleśniki.Puszkę pstrąga rozdzielić na dwie części ułożyć zieleninę i pomidor a następnie pstrąga i polać sosem z puszki.Dzięki Skworcu jestem szczęśliwą posiadaczką wielu nowych wspaniałych przypraw i ziół które wykorzystam w mojej kuchni najciekawiej jak potrafięOd firmy Graal dostałam do testowanie pyszne rybki w puszkach .Można z nich przygotowywać różne potrawy i nadzienia.Dziś użyłam pstrąga w sosie chrzanowym jako nadzienie do naleśników.http://www.graal.pl/?page_id=63