Wykonanie

Puszka sardynek w sosie
paprykowym Graal2 łyżki
groszku zielonego z puszki
pomidorżółty ser podwędzany (rolada Ustrzycka)
sałatanatka pieruszkidobry ziarnisty
chlebDo przygotowania tych pysznych kanapeczek potrzebna jest dosłownie chwila.Wyjmujemy
sardynki z puszki, lekko rozgniatamy widelcem, dodajemy
groszek, mieszamy.Następnie przygotowujemy
chleb. Można pomarować
masłem, położyć
sałatę,
ser, plasterek
pomidora i dużą łyżkę pasty sardynkowej.


Dostałam do testowania
rybki w puszkach.Lubimy , więc nawet się nie zastanawiałam. Po otworzeniu trzeciej puszki jestem ciągle zadowolona.
Rybki są dobre, w pysznym sosie
paprykowym, można z nich przygotować pyszne pasty na śniadania czy kolacje a nawet przystawki.http://www.graal.pl/?page_id=63