ßßß
Składniki:- filety ryby, jaką kto lubi- sól i pieprz do smaku- warzywa, jakie kto lubi tu cukinia i papryka oraz cebulka- adżika lub ketchup ziołowy pikantnyNa kawałku folii alu układamy filet ryby, na to adżika, warzywa, pieprzymy i solimy, na wierzch filet ryby.

Zawijamy robiąc coś na wzór gałganka i wstawiamy do piekarnika.
Pieczemy w 180-200 stopniach ok 30-40min, aż będzie czuć aromaty rybno ziołowe.Jest to potrawa na ostro, wtedy jest najlepsza.
Smacznegosobota, 07 kwietnia 2012, beiotpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisyMielonka z dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, soleniePolędwiczki z warchlakaPolędwica i szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z kaczkiDzika kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL Wood.nPisz blogzamów newsletter