ßßß Cookit - przepis na Rybka zapiekana na ostro

Rybka zapiekana na ostro

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Wędzone uszy
Kiełbasa żywiecka »
Rybka zapiekana na ostro wg. Marka i Eli
Składniki:
- filety ryby, jaką kto lubi
- sól i pieprz do smaku
- warzywa, jakie kto lubi tu cukinia i papryka oraz cebulka
- adżika lub ketchup ziołowy pikantny
Na kawałku folii alu układamy filet ryby, na to adżika, warzywa, pieprzymy i solimy, na wierzch filet ryby.
Zawijamy robiąc coś na wzór gałganka i wstawiamy do piekarnika.
Pieczemy w 180-200 stopniach ok 30-40min, aż będzie czuć aromaty rybno ziołowe.
Jest to potrawa na ostro, wtedy jest najlepsza.
Smacznego
sobota, 07 kwietnia 2012, beiot
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
TrackBack
Ostatnie wpisy
Mielonka z dziczyzny – ...
Peklowanie zalewowe
Peklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i szynka z jelenia
Chlebek orkiszowy Wiesława
Mój prezent gwiazdkowy 2015
Pasztet myśliwego
Rosół z kaczki
Dzika kaczka wędzona
_________________________ __________________________
__________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________
Smaczne Zdrowe Wyroby Domowe
Wypromuj również swoją stronę __________________________
__________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!
design by SenTineL Wood.n
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://wyrobydomowe.blox.pl/2012/04/Rybka-zapiekana-na-ostro.html