Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Wędzone uszy
Kiełbasa żywiecka »
Rybka zapiekana na ostro wg.
Marka i Eli
Składniki:-
filety ryby, jaką kto lubi-
sól i
pieprz do smaku- warzywa, jakie kto lubi tu
cukinia i
papryka oraz
cebulka- adżika lub
ketchup ziołowy pikantnyNa kawałku folii alu układamy
filet ryby, na to adżika, warzywa,
pieprzymy i solimy, na wierzch
filet ryby.
Zawijamy robiąc coś na wzór gałganka i wstawiamy do piekarnika.
Pieczemy w 180-200 stopniach ok 30-40min, aż będzie czuć aromaty
rybno ziołowe.Jest to potrawa na ostro, wtedy jest najlepsza.
Smacznegosobota, 07 kwietnia 2012, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter