Wykonanie
« Penne ze
szpinakiem i
serem ...
truskawkowe śniadanko »Kolorowo, zdrowo, tanio i ekspresowo, czego chcieć więcej? Na drugie śniadanie, lunch czy kolację-
groszek,
kukurydza i
ogórek sprawdza się w każdej sytuacji.

Ilość porcji – 2Czas wykonania – 10 min.Stopień trudności – bardzo łatwySkładniki:240 g
groszku konserwowego,240 g
kukurydzy konserwowej,1
ogórek konserwowy lub kiszony ( wg uznania),1
jajko ugotowane na twardo ( można dodać )½ pęczka
koperku,2 łyżki gęstego
jogurtu naturalnego,1 łyżka
majonezu,
sól i
pieprz do smaku.Sposób wykonania:
groszek i
kukurydzę odsączamy z zalewy,
ogórka kroimy w kosteczkę,siekamy
koperek,wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy
solą i
pieprzem.wtorek, 28 czerwca 2011, restauracjadomowapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackKomentarze