ßßß
SKŁADNIKI70 dag szynki wieprzowejpo małej zielonej i czerwonej papryce3 ogórki kiszoneduża cebula, olejNA MARYNATĘ3 łyżki sosu sojowego3 łyzki miodu6 łyżek oliwy2 ząbki czoasnkusok z cytryny, sól, pieprzWYKONANIEPłynne składniki marynaty wymieszać, dodać roztary czosnek, sól i pieprz do smaku. Mięso pokroić w cienkie plastry, lekko rozbić tłuczkiem, zalać marynatą. Odstawic na dwie godziny. Papryki oczyścić, wraz z ogórkiem i cebula pokroić w cieniutkie piórka. Na każym płacie mięsa kłaść warzywa , zawinąć w roladkę, spiąć wykałaczką. Roladki i ruszt posmarować dobrze olejem, piec na grilu ok 25 min cząsto obracając mięso i skrapiając mięso.SMACZNEGOsobota, 14 grudnia 2013, pozytywna45poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »SMACZNEGOReklama w internecieTrackBack