Wykonanie
            
Smaczne danie 
rybne , w którym połączenie smaków 
ryby z sosem 
koperkowymstanowi doskonałą kompozycję.

Jeśli ktoś ma ochotę wypróbować nowy produkt Firmy "
Winiary" zapraszam ,a przeciwników torebkowych półproduktów również zapraszam , ponieważ sos 
koperkowy można przygotować samodzielnie , wystarczy tylko zaopatrzyć się w świeży 
koperek.Co do gotowego sosu 
koperkowego: muszę stwierdzić, że jest bardzo udany, a smak niezwykle ciekawy/ nie udało mi się do tej 
pory uzyskać takiego w moim domowym/.W związku z konkursem, który odbył się całkiem niedawno przygotowałam kilka propozycji na wykorzystanie nowych 
sosów Winiary / jeden z nich zdobył główną nagrodę...?..../A sosy dotarły do mnie z 
kraju pocztą.

Oto jedna z moich propozycji:Składniki:100 ml 
śmietany 12 %400 g filetów 
soli lub gładzicy bez skóry3 łyżki tapenady/pasta z czarnych oliwek/2 łyżki 
kaparów3 łyżki 
krewetek koktajlowych
sok z cytrynypieprz cytrynowyprzyprawa do ryby1 łyżka 
oliwy z oliwek1 łyżka 
masła1/3 szklanki białego 
wytrawnego wina1 op. sosu 
koperkowego ze 
śmietaną "
Winiary"
sól do smaku