Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu« SERNIK ŚWIĄTECZNYBABECZKI ŚWIĄTECZNE »

Pyszne, chrupiące kąski z
indyka panierowane w chipsach
paprykowych. Polecam z frytkami i
sałatką.Składniki:- 50-60 dkg
piersi indyka-
przyprawa do drobiu-
sól i
pieprz- opakowanie
chipsów paprykowych- 1-2
jajaMięso pokroić w cienkie paski, oprószyć
przyprawami.
Chipsy rozdrobnić. Kąski panierować w rozbełtanym
jajku i w chipsach. Smażyć na
oleju, z obu stron na złotobrązowy kolor.niedziela, 16 grudnia 2012, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter