ßßß
 
            
         - 4-6 plastrów schabu- 3 duże marchewki- 3 cebule- 6-7 średnich pieczarek- majonez ( słoik ok. 300g)- 15 dag sera żółtego- pieprz, przyprawa uniwersalna , przyprawa do gyrosa.Mięso rozbić, ale nie za cienko, oprószyć przyprawami. Marchewki i pieczarki pokroić w plasterki a cebulę w półplasterki.W naczyniu żaroodpornym ułożyć na dnie plasterki marchewek, pieczarek i cebuli, na to wyłożyć kotlety, Wyłożyć kolejną warstwę marchewek. pieczarek i cebuli. Oprószyć przyprawą uniwersalną, posypać startym żółtym serem. Na wierzchu rozsmarować majonez. Całość przykrywamy folią aluminiową. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni najlepiej z termoobiegiem, by całość równomiernie się zapiekła.Pieczemy godzinę, sprawdzamy widelcem czy marchewki są odpowiednio miękkie, następnie zdejmujemy folię i pieczemy jeszcze około pół godziny, aż do zrumienienia. Podajemy z ziemniaczkami lub pieczywem.UWAGA!Do potrawy można dodać czerwoną paprykę pokrojoną w paski, ziemniaczki pokrojone w talarki.poniedziałek, 02 lipca 2012, pao77poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Ostatnie wpisyMIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM TWAROGIEM, ...ZUPA SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...KURCZAK W CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA KAKAOWAKOPYTKA BAZYLIOWE Z ...CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- 4-6 plastrów schabu- 3 duże marchewki- 3 cebule- 6-7 średnich pieczarek- majonez ( słoik ok. 300g)- 15 dag sera żółtego- pieprz, przyprawa uniwersalna , przyprawa do gyrosa.Mięso rozbić, ale nie za cienko, oprószyć przyprawami. Marchewki i pieczarki pokroić w plasterki a cebulę w półplasterki.W naczyniu żaroodpornym ułożyć na dnie plasterki marchewek, pieczarek i cebuli, na to wyłożyć kotlety, Wyłożyć kolejną warstwę marchewek. pieczarek i cebuli. Oprószyć przyprawą uniwersalną, posypać startym żółtym serem. Na wierzchu rozsmarować majonez. Całość przykrywamy folią aluminiową. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni najlepiej z termoobiegiem, by całość równomiernie się zapiekła.Pieczemy godzinę, sprawdzamy widelcem czy marchewki są odpowiednio miękkie, następnie zdejmujemy folię i pieczemy jeszcze około pół godziny, aż do zrumienienia. Podajemy z ziemniaczkami lub pieczywem.UWAGA!Do potrawy można dodać czerwoną paprykę pokrojoną w paski, ziemniaczki pokrojone w talarki.poniedziałek, 02 lipca 2012, pao77poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Ostatnie wpisyMIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM TWAROGIEM, ...ZUPA SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...KURCZAK W CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA KAKAOWAKOPYTKA BAZYLIOWE Z ...CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blogzamów newsletter
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blogzamów newsletter