Przepis pochodzi z gazetki ''Gotuj krok po kroku" nr 8/2013Składniki:Składniki:- 3 jajka- 25 łyżek cukru- 15 łyżek mąki- 15 łyżek oleju- 15 łyżek mleka- 2 łyżeczki proszku do pieczenia- 125 g margaryny- 200 g śmietany 18%- 3 łyżki kakao- 200 g wiórków kokosowychJajka utrzeć z 15 łyżkami cukru na puszysty krem, cały czas miksując dodawać 15 łyżek oleju, 15 łyżek mleka i 15 łyżek mąki zmieszanej z proszkiem do pieczenia. Prostokątną blachę wyłożyć papierem do pieczenia i wylać ciasto, piec około 30 minut w 180 stopniach.Upieczone ciasto ostudzić i pokroić na prostokąty.W rondelku rozpuścić margarynę, dodać śmietanę, 10 łyżek cukru i kakao. Masę doprowadzić do wrzenia, cały czas mieszając, pogotować chwilę, aż polewa zgęstnieje. Pokrojone prostokąty biszkoptowe nabijać widelcem i zanurzać w polewie czekoladowej, a następnie obtaczać w wiórkach kokosowych. Zostawić do zastygnięcia.