Wykonanie
            Naleśniki lubi każdy - ja też. Moja mama zawsze robiła standardowe trzy wersje z 
serem, 
mięsem lub 
dżemem. Nie stroniła jednak od eksperymentów, dlatego gdy pewnego dnia zjadłyśmy pyszne kupne naleśniki meksykańskie szybko postanowiłyśmy je odtworzyć we własnej kuchni. Po kilku próbach uzyskałyśmy taki oto efekt :-)Na ciasto:1 szklanka 
mleka1 szklanka 
mąki1 
jajoszczypta 
soliolej do smażeniaNa farsz:250 g 
pieczarek1 puszka 
fasoli czerwonej1 puszka 
fasoli białej1 duża 
cebuladuży ząbek 
czosnkusólpieprzpaprykasos meksykańskiMąkę, 
mleko, 
jajko i 
sól miksujemy. Ciasto powinno być gładkie i lekko lejące. Za pomocą małej chochelki nakładamy ciasto na rozgrzaną patelnię i smażymy jasne naleśniki.
Pieczarki oczyszczamy, drobno kroimy i podsmażamy. 
Fasolę odsączamy. 
Cebulę obieramy i szklimy. Po wystygnięciu wszystkie składniki mieszamy, dodajemy wyciśnięty 
czosnek, 
sos meksykański i mieszamy. Doprawiamy 
solą, 
pieprzem i 
papryką.Farsz wykładamy na naleśniki i zawijamy. Ponownie podsmażamy na złoto.UWAGA: Dobrze jest przygotować farsz wcześniej aby składniki się "przegryzły".SMACZNEGO :-)