ßßß
Lista składników
75 g margaryny75 g cukru1/2 szklanki mąki2 jajka1 łyżeczka cukru wanilinowego1 łyżeczka proszku do pieczeniagalaretka poziomkowa½ tabliczki czekolady gorzkiej½ tabliczki czekolady słodkiePerełki srebrne, motylkiPosypka cukrowa, czekoladowa, perełki kolorowekilka sztuk malin
Margarynę ucieramy z cukrem i dodajemy po jajku. Dodajemy mąkę i proszek do pieczenia. Miksujemy masę i nalewamy do papilotek. Pieczemy 20 min. W temp. 190’C. Po upieczeniu dajemy do wystygnięcia. Galaretkę poziomkową rozrabiamy i wlewamy do formy na czekoladki. Dajemy do lodówki. Czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej. I oblewamy galaretki, które położyłem na każdej z nich i przyozdobiłem perełkami, kolorowymi perełkami, płatkami czekoladowymi, cukrowymi. Do części po malinie na wierzch w włożyć do lodówki na 30 min.
Temperatura piekarnika : 190 st. CCzas pieczenia: 20 minZyczymy smacznego kochani :)))