Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Murzynek z
bananami i
śmietanąGrillowana pierś »Normalnie już nie wiadomo co robić na te obiady ciągle to samo .Zrobiłam pierożki z
kaszy gryczanej i
ogórka kiszonegoCiasto na pierogi:500 gram
mąki poznańskiej
sól prowansalska 1 łyżeczka Kamis
woda letnia 1-2 szklanki podczas zagniatania sie okaże ile trzeba dodaćFarsz:
kasza gryczana 1 woreczek
pieczarki 400 gram
ogórki kiszone 4 sztuki
suszone pomidory z
czosnkiem i
bazylia 4 łyżeczki Kamis
papryka ostra czerwona 1 łyżeczka Kamis
sól cytrynowa 1 łyżeczka
czosnek niedzwiedzi 3 łyżkiWyrobiłam ciasto z
mąki soli i
wody wykrawałam kółka i nakładałam farsz składałam na połowę i zawijałam do środka rogi fajne takie wyszły . Gotowałam do wypłynięcia po odsączeniu
wody podpiekłam je na
oleju.Farsz - usmażyłam pokrojone na drobno
pieczarki dodałam do nich
ogórek kiszony pokrojony drobniutko i
kasze ugotowaną . Doprawiłam
przyprawami wyszedł ostry smaczny farsz taki jaki miał być pyszności .




piątek, 14 czerwca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter