Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Pstrong smażony w dzwonkaTurecki
Bajgel »Zaszalałam zrobiłam warzywa z patelni czyli taki gulasz warzywny1/2 kg
młodych ziemniaków1/2 główki
młodej kapusty1 l
wody1
porasól prowansalska do smaku Kamis młynekparę
suszonych grzybków do smaku3
pomidoryprzyprawa ognista młynek Kamis
pieprz młynek kolorowy Kamis
Liść laurowy kamis 3 szt
zielea ngielskie Kamis 3 szt
Olej RapsoZiemniaczki umyłam pokroiłam w kostkę to samo zrobiłam z
kapustą i
pomidorami . Patelnię podgrzałam wlałam
olej włożyłam warzywa .Dusiłam pod przykryciem koło 10 minut mieszając co jakiś czas aby się nie przypaliły . Dodałam
listek laurowy,
ziele angielskie ,
sól prowansalską trochę
przyprawy ognistej płynek i
pieprzu kolorowego też z młynka . Całość duszenia smażenia trwała 40 minut pyszny wyszedł gulasz warzywny polecam
wtorek, 21 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter