Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Cannelloni z
mięsemTorcik
fasolowy z bitą ... »Przepadam za
żeberkami w miodzie . Okazja się natrafiła do zrobienia dostałam do wypróbowania
miód od
Orzech i mamy
żeberka w miodzie
Żeberka - 1 kg
miód orzech 4 łyżkiczerwona
słodka paprykapieprz biały mielony do smaku
sól prowansalska do smaku
tymianek 3 łyżeczki
oliwa 5 łyżekrękaw do pieczenia
Żeberka z
mięsem myjemy kroimy je w części .Do miseczki wlewamy
oliwę z oliwek , dodajemy
tymianek sól pieprz biały paprykę czerwoną mielona i
miód.Nacieramy
żeberka i wkładamy do rękawa do pieczenia. Zostawiamy na noc w lodówce by przeszło
mięsko.Następnego dnia wkładamy do żaroodpornego naczynia i zapiekamy 1 godz i 20 minut
Żeberka intensywnie pachną i smakują wymienicie.Połączenie
soli pieprzu i
majeranku z dodatkiem
miodu daje smakowity efekt .



piątek, 21 listopada 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter