Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Jabłecznik z
rodzynkamiBiszkoptowy przekładaniec z ... »Macie też tak czasem , że się chce coś zjeść a nie wiesz co . Ja ostatnio mam takie zachcianki.Wpadłam na pomysł aby zrobić
sałatkę jarzynową . Dwa w jednym cieplej w domu bo gotuje się
jaja warzywa i w dodatku będzie można jeść coś pysznego.Składniki:
ziemniaki 6 szt
jaja ugotowane 6 szt
groszek konserwowy 100 g
fasolka czerwona konserwowa 150 g
kukurydza konserwowa Develey 150 g
ogórek kiszony 8 szt
Majonez wiejski Develey 200 g
musztarda kremska Develey 4 łyżkiDodatkowo:
sólpieprz biały do smakuUgotowałam
jaja osobnoUgotowałam
ziemniaki - w lekko osolonej wodzie :)Odcedziłam
kukurydze i
fasolkę czerwonąPokroiłam
ogórka kiszonego i tez odcedziłam
ziemniaki pokroiłam ugotowane w kostkę i
jaja też pokroiłam.Składniki przełożyłam do misy , dodałam
majonez ,
musztardę sól i
pieprz . Wymieszałam i zostawiłam na 2 godzinki w lodówce bay przeszła
smakami :)Wyszła bardzo smaczna a
musztarda nadała jej wyjątkowego smaku.
poniedziałek, 20 października 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter