Wykonanie
I część3
jajka, ½ szkl.
cukru, ½
mąki, ¼
oleju, 2 łyż.
Kakao, 1 łyżeczka
proszku do pieczeniaBiałka ubić z
cukrem, dodać
żółtka,
potem mąkę z proszkiem i
kakao oraz
olej.Piec ok. 30 min. W 180 stopni C.II część3
jajka, ½ szkl.
cukru, ½
mąki, ¼
oleju, ½ suchego
maku, 1 łyżeczka
proszku do pieczeniaPostępować jak z cz. IKrem budyniowyUgotować 2 budynie na 0,75 l
mleka, postępować jak na opakowaniu. Dodać do gorącego
mleka 1
margarynę i 3 łyż.
cukru.Gorący
budyń wylać na ciasto I i przykryć II częścią.½ opakowania masy krówkowej rozrobić z niewielką ilością
margaryny, wyłożyć na ciasto i posypać
orzechami.Ciasto I – krem – ciasto II-
krówka-
orzechy