Wykonanie
Eksplozja smakuDobre jedzenie i picie jest zawsze lepsze niż głupie gadanie

Wiosenka Eksplozja SmakuUtwórz swoją wizytówkęPisz blog
zamów newsletterBlog > Komentarze do wpisu«
Sałatka makaronowa z
selerem naciowymCoffee Coco »

Składniki:4 udkapuszka
ananasa2
pomidory3 łyżki
sosu sojowego ciemnego2-3 łyżki
octu winnegosól,
pieprz,mielona,
ostra paprykaoliwa do smażenia
Oliwę rozgrzać na patelni. Posolone i popieprzone udka obsmażyć na złoty kolor. Dodać sparzone i obrane ze skórki
pomidory, dolać
ocet,
sos sojowy, doprawić do smaku i dusić do miękkości. Pod koniec dodać
ananasy i jeszcze dusić chwilę. Podawać z
ryżem.Smacznego:)czwartek, 13 maja 2010, wiosenka27poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Komentarze