ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopomidory 500 gramówoliwki nadziewane 100 gramówser feta 150 gramówdymka 3 sztukoliwa 3 łyżek stołowychsok z cytryny 2 łyżek deserowychtymianek 1 łyżek deserowychpieprz według uznaniaWykonanie:Sparzone pomidory obrać i pokroić w plastry. Oliwki pokroić w plasterki, a ser w kostkę. Oczyszczoną dymkę posiekać razem ze szczypiorem.Plastry pomidorów ułożyć na talerzu, na nich ser, oliwki, cebule i szczypior. Skropić sokiem z cytryny, polać oliwą, posypać tymiankiem oraz pieprzem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: