Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 5 sztuk
cukier 5 łyżek stołowych
mąka ziemniaczana 1 łyżek stołowych
proszek do pieczenia 1,5 łyżek deserowychsok pysio zielony 1 litrówbudynie
śmietankowe małe(z
cukrem)3 sztuk
ciastka delicje w opakowaniach 3 porcja
smietana trzydziesto % 0,5 litrów
galaretki zielone 3 sztukWykonanie:Z
jajek,
cukru,
mąki tortowej i ziemniaczanej oraz
proszku do pieczenia wykonać i upiec
biszkopt.Na soku pysio ugotować budynie i gorącą masę przelać na
biszkopt na to ułożyć
ciastka delicje.
Śmietanę ubić z 2galaretkami przełożyć na warstwę delicji.a 1
galaretkę rozpuścić w 1,5szkl gotowanej
wody i jak trochę stężeje zalać ciasto.Wstawić do lodówki na około 2godz.Autor: doris_doniaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaWielkanocKomentarze:Autor: magdaklocekData: 2012-02-10A ile tej
mąki tortowej????Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: