Wykonanie
« Powrót  Opis:Kotleciki najlepiej smakują z
kechupem.Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
ziemniaki 10 sztuk
jajko 1 sztuk
kiełbasa 20 dekagramów
ser żółty 15 dekagramów
mąka 1 łyżek stołowychWykonanie:Ugotowane
ziemniaki rozgniatamy, dodajemy łyżkę
mąki jajko pokrojoną w kostkę
kiełbaskę lub
parówki i
ser żółty starty na tartce jażynowej na grubych oczkach. Wyrabiamy. Lepimy małe kotleciki podobne do mielonych, obtaczamy w
bułce tartej i smażymy na
oleju.Autor: kasiula762Zobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: