ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegomakaron farfalle (kokardki)500 gramówcebula 1 sztukoliwa z oliwek 1 łyżek stołowychczosnek 1 ząbkiśmietana 0,5 litrówłosoś wędzony 300 gramówkoperek według uznaniaparmezan według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Makaron ugotować w/g przepisu na opakowaniu. Oczyszczoną cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na oliwie. Dodać posiekany czosnek i wszystko zalać gęstą śmietana. Gotować na małym ogniu 10 minut. Dodać łososia pokrojonego w małe paseczki i chwile gotować. Dodać makaron i posiekany koperek, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Wyłożyć na talerze i posypać startym parmezanem oraz udekorować ziołami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MakaronemPotrawy z RybPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: