ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegokotlety jagniece z kością 4 sztukbulion wolowy 0,5 szklanekmusztarda ziarnista 1 łyżek stołowychśmietana 100 mililitrówczosnek 1 ząbkiszalotka 1 sztukmasło 1 łyżek stołowychsól 0,25 łyżek deserowycholiwa 0,5 łyżek stołowychlistki bazylii 0,5 szklanekpieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną szalotkę posiekać, a czosnek zmiażdżyć i podsmażyć na maśle, wlać bulion i zagotować. Dodać musztardę, śmietanę, posiekane listki bazylii oraz sól i mieszając, podgrzewać. Kotlety posmarować oliwą oraz oprószyć pieprzem i piec na średnim grillu 5 minut z każdej strony. Podawać z ciepłym sosem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: