Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 55 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
soczewica 0.7 szklanek
cebula 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
seler naciowy 1 sztuk
orzechy 1 szklanek
oliwa 2 łyżek stołowych
mąka pszenna razowa 2 łyżek stołowychWykonanie:Ugotować
soczewicę w 1,5 litra
wody pod przykryciem w czasie 30 minut. Podsmażyć
cebulę i
czosnek na łyżce
oliwy. Ugotowaną
soczewicę zmieszaną z
cebulką, pokrojonym
selerem naciowym i
orzechami przekręcić przez maszynkę. Formować małe kotleciki, obtaczać w
mące i smażyć na rozgrzanej
oliwie.Kotlety weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: